Over Mutiara

Mutiara – de parel van De Bilt
Rico en May Tjia zijn sinds 1993 de eigenaren van Indonesisch restaurant Mutiara. Beiden zijn geboren op Irian Jaya (voormalig Nederlands Nieuw-Guinea) in Indonesië.

Wens
Rico heeft jarenlang gewerkt in verschillende oosterse keukens en May komt uit een horecafamilie. Die mix was de basis om hun grootste wens ‘een eigen restaurant’ in vervulling te laten gaan.

Chef-kok
Rico is uw gedreven chef-kok met passie voor de verfijnde Indonesische keuken. Hij werkt voornamelijk met familierecepten. Rico’s geheim: ‘verse kruiden en dagverse producten, maar ook het juiste samenspel van kruiden’.

Gastvrouw
May is uw gastvrouw en contactpersoon voor vragen en speciale wensen. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd wordt.

Visie en missie
Als geen ander weten Rico en May dat pure smaken en verse kruiden een ‘identiteit’ geven aan een gerecht. Rico weet aan elk gerecht een unieke smaak te geven, die u niet snel zult vergeten en telkens opnieuw wilt ervaren. “Onze missie is onze gasten kennis te laten maken met de veelzijdige Indonesische keuken met een persoonlijk tintje.” Dat is de Indonesische keuken van Mutiara

Selamat Datang
Mutiara is in de loop der jaren een begrip geworden in Midden-Nederland. De meeste gasten komen uit het hele land, en weten Mutiara vaak door mond-tot-mondreclame te vinden. Rico en May verwelkomen u graag in hun mooi, ingerichte restaurant dat plaats biedt aan 50 personen. Voor groepen vanaf 20 personen bestaat de mogelijkheid om een Lopend Buffet in het restaurant te organiseren.

×