Recensies

star-icon star-icon star-icon star-icon star-icon
“Het is altijd weer een feestje om bij Mutiara hun Indonesische gerechten te proeven. Soms halen we wat gerechtjes, maar eigenlijk is het fijner om rustig te gaan zitten en een heerlijke rijsttafel te bestellen.”

– Hetty Loeb

star-icon star-icon star-icon star-icon
“Vriendelijke mensen, lekker eten en altijd vers klaar gemaakt, gezellige typische Indonesiche inrichting, prijs kwaliteit verhouding is goed. Echt een aanrader om gezellig met familie of vrienden te gaan eten.”

– Michiel

star-icon star-icon star-icon star-icon
“Ik realiseer mij dat ik u nog niet van harte heb bedankt voor de uitstekende catering op 1 maart 2014. We hebben genoten van het heerlijke eten en mijn gasten waren buitengewoon content. Het was heel plezierig hoe e.e.a. op tijd en geheel in orde is verzorgd. Complimenten, vooral ook namens mijn gasten!”

– Gezinus Hagen

star-icon star-icon star-icon star-icon star-icon
“Mijn vrouw en ik komen hier al ruim 9 jaar en we eten er 1x/maand de Rijsttafel Mutiara. De eerste 2 jaar hebben we ook andere schotels besteld maar we kwamen steeds uit op deze rijsttafel. Soms nemen we gasten mee en steeds is het een succes. Rond deze tijd hebben we onze 100ste Rijsttafel Mutiara gegeten en we hopen er nog lang mee door te gaan! We nemen steeds hetzelfde en hebben geen kaart meer nodig. May weet ook dat we maar 1 kom rijst willen, anders wordt het teveel. De versheid van de ingredienten en de uitgesproken afwisselende smaken van elk onderdeel maken het steeds een feestje hier te eten. We hebben vroeger in het verre oosten gewoond en hier krijgen we van Rico de autenthieke smaken op tafel. Na afloop verzucht ik wel eens dat May een toverstokje zou moeten hebben om ons naar huis te toveren om daar op de bank te zitten nagenieten. Gelukkig wonen we dichtbij dus we hoeven niet lang te rijden. Parkeren kan nog steeds voor de deur en is gratis in De Bilt. Mutiara blijft een grote aanrader voor wie van lekker indonesisch eten houdt. Een geweldig familierestaurant met vriendelijke service.”

– Hans Bouman

star-icon star-icon star-icon star-icon star-icon
“Voor het eerst gegeten hier. Leuk gezellig restaurant, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Wij hadden een rijsttafel voor 2 personen en als dessert spekkoek met ijs…heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!”

– Sandy

Bekijk meer dan 30 recensies op IENS.

iens

×